Cumhurbaşkanlığı: Suriye'de siyasi çözüm de arıyoruz!

Cumhurbaşkanlığı: Suriye'de siyasi çözüm de arıyoruz!

Cumhurbaşkanlığı'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Moskova ziyaretine öncesinde açıklama yaptı. Açıklamada, 'Suriye'de siyasi çözüm de arıyoruz" denildi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Moskova ziyaretine ilişkin açıklamasında, “Türkiye sadece teröristlerle savaşmıyor, politik çözüm de arıyor” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin’le biraraya gelecek. Moskova’da gerçekleşecek temaslarda, Türkiye-Rusya ikili ilişkilerinin yanısıra Suriye başta olmak üzere, bazı bölgesel ve uluslararası meseleler masaya yatırılacak.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabı Twitter’dan açıklamalarda bulundu. Altun “Türkiye Suriye’de sadece terörün tüm türleriyle mücadele etmiyor, yanı başımızda yıkıcı krize siyasi çözüm bulmak için de çalışıyor” ifadelerini kullandı. Altun ayrıca “Suriye’nin toprak bütünlüğü ve siyasi istikrarı Türkiye’nin ana öncelikleridir. Bu hedeflere doğru çalışmaya devam edeceğiz” diye ekledi.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.