Cumhurbaşkanlığı: 846 milyon 606 bin lira toplandı

Cumhurbaşkanlığı: 846 milyon 606 bin lira toplandı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı açıkladı: Milli Dayanışma Kampanyası'nda şu ana kadar 846 milyon 606 bin lira toplandı.

Korona virüsüyle mücadele amacıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Milli Dayanışma Kampanyası’ adıyla ilan ettiği bağış toplama kampanyasında şu ana kadar 846 milyon 606 bin 155 lira bağış toplandığını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, üç gün önce kabine toplantısı sonrası açıklamasında, kampanyayı başlatmıştı. Erdoğan, “Kampanyayı, şahsım olarak, 7 aylık maaşımı bağışlayarak açıyorum. Biraz önceki toplantımızda bakan arkadaşlarımızdan kimi üçer, kimi altışar aylık maaşlarını kampanyaya bağışlama kararı aldılar. Tabii bazı bakanlarımız çok daha yüksek bağış rakamları da ifade ettiler. Toplamda bakanlarımız ve kabineye eşlik eden arkadaşlarımız 5 milyon 200 bin liralık bir bağışta bulunmuş oldular” demişti.

Etiketler : , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.