Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sizden bu ülkeye bir şey olmaz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sizden bu ülkeye bir şey olmaz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır Çarşısında konuştu. Erdoğan, "Ne yaptı, gitti 15 vekili birilerine verdi. Grup kursunlar diye. Meclis'te sıralarda yoklar. Aman ya Rabbi böyle bir şey olmaz." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, restorasyonu tamamlanan Mısır Çarşısı’nda konuşma yaptı. 15 CHP’li milletvekilinin İYİ Parti’ye geçmesini eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ne yaptı, gitti 15 vekili birilerine verdi. Grup kursunlar diye. Meclis’te sıralarda yoklar. Aman ya Rabbi böyle bir şey olmaz. Sizden bu ülkeye bir şey olmaz” ifadelerini kullandı.

Erdoğan, “15 Milyon TL’lik maliyetle tamamlanan Mısır Çarşısı eskisinden daha sağlam, daha güzel bir görünüşe kavuştu. Turizm maruz kaldığımız saldırılardan dolayı düşüş yaşamıştı. Bu sene inşallah 40 milyon turist bekliyoruz. Kardeşlerim, bizim elimizde İstanbul gibi bir hazine varken, bu milletin sırtı yere gelmez, merak etmeyin. Cumhuriyet döneminde İstanbul’u haketmediği şekilde yönettiğimizi de kabul etmeliyiz. Ecdadın asırlar boyunca emanet ettiği güzellikleri korumak yerine çirkin yapıların hakim olmasına müsaade ettik.  Siz insanlara eğer yaşayacakları imkanları, alt yapıyı sunamazsanız, onlar da gider nereyi bulursa yerleşir. Milletin ekmeğini karneye bağlayan, inancı ile uğraşan sur içinde mescit bırakmayan tek parti iktidarı vardı.” dedi.

‘CHP ÇÖP DAĞLARIDIR’

İstanbul’u CHP Belediyesi’nden aldım diyen Erdoğan, “Milletin ekmeğini karneye bağlayan, inancı ile uğraşan sur içinde mescit bırakmayan tek parti iktidarı vardı. CHP zihniyeti kirliliktir. CHP zihniyeti çöp dağlarıdır. Bunları yaşayanlara soracaksınız gençler. Milletimizin Menderes ile yapmaya çalıştığı atılımın önünü iftiralarla kesen bu zihniyetin yaptıklarının bedeli çok ağırdır.” diye konuştu.

‘NE YAPACAKSANIZ ONU SÖYLEYİN’

Öteki ittifakta partiler ne yapıyor diye bakıyorum diyen Erdoğan, “Bunların tek söyleyeceği şey Erdoğan’ı indirmektir. Diyelim ki, bunu başardınız. Bu ülkeye neyi vaad ediyorsunuz. Şunu sorun, hangi büyük yatırımları yapacaksınız? Kanal İstanbul’u mu?, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü mü, Marmaray’ı mı yapacaksınız? Ne yapacaksınız yahu onu söyleyin. Şehir hastaneleri mi yapacaksınız? Sizin başınızdaki kişi SSK’nın başındayken milletimi inim inim inletti. Biz yapacaklarımız ile değil, yaptıklarımızla konuşuyoruz. Bize saldıranlar, Afrin’de saldıranlar bunların döneminde saldırsa inanın vatan elden giderdi.”

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.