Çukurca'da off-road heyecanı

Çukurca'da off-road heyecanı

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde "Foto Safari ve Doğa Sporları Festivali" kapsamında gerçekleştirilecek off-road gösterisi için getirilen araçlar ilgi gördü.

İçişleri Bakanlığı himayesinde, Hakkari Valiliği, Çukurca Kaymakamlığı, belediye ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansının (DAKA) desteğiyle düzenlenen festival çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Festivale, İstanbul ve Tekirdağ'dan 20 pilot ve 10 araç off-road gösterisi için ilçeye geldi. Festival kapsamında ilk kez off-road gösterisi yapılacak ilçede vatandaşlar araçlara yoğun ilgi gösterdi.

Off-road pilotu Emirhan Kutlu, ilçenin tanıtımına katkı sağlamak için geldiklerini belirterek, bölgenin arazi yapısının yarışlara çok uygun olduğunu söyledi.

Kutlu, "10 araçla geldik ve burada bir gösteri yapacağız. Türkiye'de merak edilen en iyi araçları getirdik. Çukurcalılar da çok heyecanlı. Araçlarımız bu meraka ve heyecana değer. Hedefimiz seneye burada ulusal bir yarışma düzenlemek." diye konuştu.

Pilot Ali Fuat Demirci de Çukurca'da off-road gösterileri için doğal parkurlar olduğunu ifade ederek, "Hem Çukurcalılar hem de biz çok heyecanlıyız." ifadelerini kullandı.

g1-041.jpg

g2-033.jpg

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.