Çocuklara badminton dağıtım

Çocuklara badminton dağıtım

Hakkari’de Badminton Federasyonu tarafından gönderilen malzemeler düzenlenen törenle çocuklara dağıtıldı.

Badminton Federasyonu tarafından Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde spor yapan çocuklara gönderilen malzemeler, bugün Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen törenle çocuklara dağıtıldı.

Kendilerine dağıtılan badminton topu ve raketini alan çocuklar sevinçlerini hep birlikte havaya top fırlatarak gösterdi.

Tören sonunda gazetecilere açıklamalarda bulunan Badminton Hakkari İl Temsilcisi Metin Suvağcı, federasyonları tarafından lisanslı sporculara dağıtılmak üzere 200 badminton topu ve raketi gönderildiğini söyledi. Teslim aldıkları malzemeleri bugün sporculara dağıttıklarını dile getiren Suvağcı, "Hakkari'de bir numaralı spor dalı badmintondur. Kulüplerimizde lisanlı badminton sporcu sayısı bin, faal sporcu sayısı ise 500'ü geçti. Bütün okullarımızda badminton oynanmaktadır. İlimizde ve ulusal müsabakalara katılan sporcularımız bulunuyor. Şu anda bütün spor dalları arasında en fazla faal sporcu sayısı olan badmintondur. Bu da bizleri mutlu ediyor. İnşallah ilimizde geleceğin badmintoncuları yetişecektir. Bizler buna yürekten inanıyoruz" dedi.İHA 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.