CNN International tahliye edildi!

CNN International tahliye edildi!

ABD'de milyarder George Soros'un yanı sıra eski başkanlar Bill Clinton ve Barack Obama'ya gönderilen şüpheli paketlerin ardından CNN International kanalı da hedef oldu. Kanalın binası, şüpheli bir paket gönderilmesi nedeniyle tahliye edildi.

Amerikan televizyon kanalı CNN International’ın ofisi, şüpheli paket alarmı nedeniyle tahliye edildi. CNN, kanalın New York’tan yayın yaptığı Time Warner binasının tahliye edildiğini duyurdu.

BOMBA İMHA EKİPLERİ BİNAYA GİRDİ

Buna göre, kanalın posta ofisinde şüpheli bir paket bulundu. Bomba imha ekipleri binaya gelirken, CNN binasının önündeki cadde trafiğe kapatıldı ve bölgeye çok sayıda polis aracı gönderildi.

Dünden bu yana milyarder George Soros’un yanı sıra eski başkanlar Bill Clinton ve Barack Obama’nın evlerine de şüpheli paketler gönderilmişti. New York polisi, CNN’de bulunan paket ile bu paketlerin diğerlerine benzeyip benzemediğinin henüz bilinmediğini duyurdu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.