Çığ bölgesinde arama kurtarma çalışmaları yeniden başladı

Çığ bölgesinde arama kurtarma çalışmaları yeniden başladı

Van-Bahçesaray karayolunda meydana gelen ve 41 kişinin hayatını kaybettiği, 84 kişinin de yaralandığı çığ bölgesinde arama kurtarma çalışması yeniden başladı.

Van-Bahçesaray karayolunda ilki 4 Şubat, ikincisi ise aramaların sürdüğü 5 Şubat'ta meydana gelen çığ felaketi bölgesinde, zorlu hava koşulları nedeniyle dün ara verilen arama ve kurtarma çalışmaları sabah saatlerinde yeniden başladı. Şimdiye kadar 41 kişinin yaşamını yitirdiği ve 84 kişinin de yaralandığı çığ bölgesine gelen ekipler, Van Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı bünyesinde görevli itfaiye eri Mehmetcan Taşdemir'e ulaşmak için arama çalışması yapıyor. 

14 CENAZE DÜN DEFNEDİLMİŞTİ

Kentteki farklı hastane morglarına kaldırılan cenazelerin defin işlemleri ise sürüyor. Dün 41 cenazeden 4'ü Van merkez, 10'u ise Çatak ilçesinde defnedilmişti. Kalan cenazelerin bugün kentin farklı mezarlıklarında defnedilmesi bekleniyor. 

v-07-02-2020-arama-basladi1.jpg

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.