CHP'li Öztrak: Tehditler bizi geri çeviremez

CHP'li Öztrak: Tehditler bizi geri çeviremez

CHP Sözcüsü Ötrak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili sözleri ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırılarla ilgili "Saldırılar, tehditler bizi çıktığımız yoldan çeviremez" dedi.

CHP Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, düzenlediği basın toplantısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Aydın’da yumurta atılmasıyla ilgili, “Genel başkanımıza yapılan saldırılar, belediye başkanlarımıza savrulan tehditler bizi çıktığımız yoldan geri çeviremez. CHP hak, hukuk ve adalet siyasetine devam edecek” dedi.

“Kamu ihalelerini yandaşlara verenler cumhuriyetimizin tam demokrasiyle taçlandırmasını istemeyecekler” diyen Öztrak, tehdit ve şantajlarla kendilerine engel olunmaya çalışılacağını söyledi. Öztrak, “Bizim bunlara pabuç bırakmayacağımızı tarihimiz göstermiştir” diye konuştu.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na verilen 9 yıl 8 ay 20 günlük hapis cezasına da değinen CHP Sözcüsü Öztrak “Seçimi kaybetmeyi hazmedemiyorlar. Hazmedemedikçe intikam almaya çalışıyorlar. ‘Şiir okudum diye beni hapse attılar diye’ meydan meydan dolaşıp mağdur edebiyatı yapmıştı. Şimdi 7-8 yıl önceki sosyal medya paylaşımlarına ceza vermeye kalkarsanız, FETÖ ve PKK terör örgütlerini övmekten partinizde yönetici kalmaz” dedi.

‘BAKAN SOYLU İŞİNİ YAPSIN’

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ortaya attığı “İstanbul ve Ankara’ya kayyım” tartışmaları ile ilgili ise Öztrak “Atama bakanların seçilmiş belediye başkanlarını kamuoyunda ipe sapa gelmez konuşmalarla uyarma görevi ne zamandan beri var? Bıraksın bu uyarmaları, bakan işini yapsın. İstiklal Caddesi’nde pırılpırıl bir gencimiz yaşamını yitirdi” yorumu yaptı.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.