CHP'li Gök'ün saldırıya uğradığı anların görüntüleri ortaya çıktı

CHP'li Gök'ün saldırıya uğradığı anların görüntüleri ortaya çıktı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ardından, partinin Meclis başkan vekili ve Ankara milletvekili Levent Gök’ün de saldırıya uğradığına dair görüntüler çıktı.

Piyade Er Yener Kırıkcı’nın Ankara Çubuk’taki cenazesinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’yla birlikte TBMM Başkanvekili ve CHP Ankara Milletvekili Levent Gök’ün de saldırıya uğradığına ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

Levent Gök, dünkü saldırıyla ilgili olarak kendilerine yeni video görüntülerinin ulaştığını, bunları da savcılıklara iletmekte olduklarını söyledi. Gök’ün sosyal medyada yayımladığı görüntülerde, bir grubun tarafından linç edilmeye çalışıldığı, kendini zor kurtardığı görülüyor.

BBC’ye konuşan Gök saldırıyla ilgili olarak şunları söyledi; ”Türkiye demokrasinin utanç günlerinden biridir. TBMM Başkanvekili sıfatıyla bulunduğum şehit cenazesi töreninde, devletin en üst düzey güvenlik yetkililerinin bulunduğu bir ortamda devletin acz içinde kaldığının görüntüleridir. Genel Başkanımızla birlikte nasıl bir linç girişimine maruz kaldığımızın kaydıdır.”

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.