CHP'li Aytuğ Atıcı'dan 'Televizyon'da HDP'li niye yok' tepkisi

CHP'li Aytuğ Atıcı'dan 'Televizyon'da HDP'li niye yok' tepkisi

CHP'nin önceki dönem Mersin milletvekili Aytuğ Atıcı, katıldığı HaberTürk programında 'HDP'liler kime oy verecek?' tartışmasında konuşarak HDP'lilerin neden televizyonda yer almadığını eleştirdi.

CHP 26. Dönem Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, HaberTürk’te katıldığı bir programda HDP üzerine yapılan bir tartışmaya tepki gösterdi.

‘HDP seçmeni kime oy verecek?’ tartışmasının yapıldığı esnada Atıcı, program sunucusunu “Siz dahil 7 kişi burada HDP’nin ne yapacağını tartışıyor” diyerek televizyonda neden HDP’lilerin olmadığını sordu: “Burada bir HDP’li yok. Bunu yadırgadığımı ifade ederim, açık ve net bir şekilde. Şuradaki bir sandalyede bir HDP’liyi bile orturtamıyorsak ya HDP’yi konuşmayacağız ya da konuşacaksak da HDP adına konuşacak bir insanı buraya davet etme nezaketini göstereceğiz. Bunu da size bir eleştiri olarak lütfen kabul edin.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum