CHP'den İstanbul yanıtı: Beylikdüzü'nü AKP'den aldık

CHP'den İstanbul yanıtı: Beylikdüzü'nü AKP'den aldık

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CNN Türk'te soruları yanıtladı. 'İstanbul adayı İmamoğlu'mu?' sorusuna yanıt veren Salıcı "Sayın Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü’nde başarılı bir ilçe başkanlığı süreci geçirdi" dedi.

Siyasi partiler aday belirleme sürecine hız verdi. En yoğun çalışmaların sürdüğü illerin başında İstanbul geliyor.

CHP liderinin dün evinde ziyaret ettiği Ekrem İmamoğlu’nun adaylığına ilişkin açıklama yapan Oğuz Kaan Salıcı “Beylikdüzü AKP’den aldığımız bir ilçedir” yanıtını verdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CNN Türk’ten Dicle Canova’nın sorularını yanıtladı. ‘İstanbul adayı İmamoğlu’mu?’ sorusuna yanıt veren Salıcı “Sayın Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü’nde başarılı bir ilçe başkanlığı süreci geçirdi. Sonra yüzde 51 ile Beylikdüzü’nde seçimi kazandı. Beylikdüzü AKP’den aldığımız bir ilçedir. Sayın genel başkanın aday gösterme gibi bir niyeti varsa bunu zaten parti meclisine getirecektir. Bizim parti meclisimiz hakkaniyetlidir” cevabını verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul adayı olacağı konuşulan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile dün süpriz bir görüşme gerçekleştirdi.

Ankara adayı olarak ismi geçen Mansur Yavaş’a ilişkin konuşan Salıcı, “Sayın Yavaş’ın İYİ Parti’den aday olması konusunda kendi cephelerinde bir pozitif nokta görüyorlardı sanırım. Biz meseleyi isimler üzerinden konuşmadık. Çünkü bu üzerinde çalıştığımız illerde ilerleme ihtimalini ortadan kaldırırdı” açıklaması yaptı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.