CHP seçmen listesini kontrol etti

CHP seçmen listesini kontrol etti

İstanbul’da 23 Haziran’da tekrar yapılacak Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından siyasi partilere gönderilen seçmen listesini inceleyen CHP'den, "31 Mart'la birebir aynı" açıklaması geldi.

YSK 23 Haziran’da İstanbul’da yapılacak tekrar seçiminde kullanılacak seçmen listelerini siyasi partilere gönderdi. CHP YSK Temsilcisi Mehmet Hadimi Yakupoğlu’ndan “listeyi inceledik. 31 Mart seçimlerindeki İstanbul seçmen listesiyle, 23 Haziran için YSK’nın siyasi partilere gönderdiği seçmen listesi bire bir aynı” açıklaması geldi.

Yakupoğlu, Sözcü gazetesine yaptığı açıklamada, 31 Mart ile 23 Haziran arasında vefat eden seçmenler ya da kısıtlı seçmenler için listede gerekli düzenlemenin 18 Haziran’da yapılacağını, ölen ya da kısıtlı olduğu belirlenen seçmenler için listeye bu tarihte şerh düşüleceğini de söyledi.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.