CHP cumhurbaşkanı adayı İnce: Elimde Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket var

CHP cumhurbaşkanı adayı İnce: Elimde Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket var

Muharrem İnce, İstanbul mitinginde konuştu: Elimde Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket var.

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Kağıthane Nurtepe’de konuştu.

İstanbul’da konuşan CHP cumhurbaşkanı adayı İnce, yeni bir apolet açıklaması yaptı.

2. Ordu Komutanı Temel’in apoletlerini sökeceğini tekrarlayan İnce “Ben apoletlerini sökünce gider Erdoğan’ın emir eri olursun. Bana ‘Apoletlerini sökemez’ diyor. Sayın Erdoğan, sen İlker Başbuğ’a ‘terörist’ demiş adamsın” dedi.

Muharrem İnce’nin konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

AMERİKAN TÜTÜNÜNDE VİTAMİN Mİ VAR?: Adıyaman, Malatya tütününü yasakladı, Amerikan tütünlerine teslim etti. Şimdi soruyorum: Amerikan tütününde vitamin mi var? ‘Milliyim’ diyor. Sen millisin de niye Saray’da Hindistan mermeri kullanıldı. Anıtkabir’de yabancı mermer mi var? Sen millisin de Süleyman Şah Türbesi’ni niye taşıttın? Rahmetli sağlığında bile böyle gezmedi. Peki sen millisin de neden 1 Mart tezkeresini getirdin?

ERDOĞAN’IN UYKULARI KAÇIYOR: (2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel’in apoletlerini sökeceğine dair açıklaması) TSK Disiplin Talimatnamesi gereği askerler siyasi parti toplantılarına katılamaz. Sayın Kılıçdaroğlu’nu karşılayan astsubayları görevden alınmadı mı? Siyasi parti toplantılarına katılanlar hapse atılmadı mı? Benim hapse attırmak gibi niyetim yok. Ama apoletlerini sökeceğim o generalin. Eğer (Cumhurbaşkanı Recep Tayyip) Erdoğan’ı çok seviyorsan, 24 Haziran’da belli olacak. Ben apoletlerini sökünce gider Erdoğan’ın emir eri olursun. Bana ‘Apoletlerini sökemez’ diyor. Sayın Erdoğan, sen İlker Başbuğ’a ‘terörist’ demiş adamsın. Sen Türk ordusuna kurulan kumpasın savcısısın. Türk ordusunu da düzelteceğiz. Elimde anketler var. Şu kadarını söyleyeyim. Erdoğan’ın uykuları kaçıyor.

İMAM HATİPLİLER BENİM ÇOCUKLARIM: İmam Hatipliler benim çocuklarım, evlatlarım, öğrencilerim. Ama sana sadece onların oyu lazım. Bir cumhurbaşkanı öğrencileri arasında ayrım yapar mı? İmam hatipli evlatlarım; kendinizi kullandırtmayın Erdoğan’a.

Üniversite diploması olmaması suç mu? Hayır değil ama olmadığı halde var demek ayıp. Bana ekonomi öğretecekmiş, bay ekonomist promtırlarını danışmanlarını alarak istediğin saatte istediğin kanalda karşıma çık. Konuları sen seç, tartışalım. Ben TV’de 81 milyonun izlemesini isterim, siz de ister misiniz? Herhalde gelecektir, gelmeli.

ÇÖPE ATALIM: Dün sayın Akşener’in önünü çöp arabalarıyla kestiler. Bu zihniyeti çöpe atalım.

EYÜP SULTAN ERDOĞAN’IN SİMGESİ OLAMAZ: Muharrem İnce, Kağıthane mitinginden sonra Eyüpsultan’a geldi. Eyüp Sultan Camii’nde türbeleri ziyaret eden İnce, Eyüp Sultan Camii çıkışında vatandaşlarla selamlaştı. Burada bir gazetecinin “(Eyüp Sultan türbesi) Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı görmeye alıştık. Böyle bir gelenek var ama siz de bugün geldiniz ziyaret ettiniz. Neler söyleyeceksiniz?” demesi üzerine İnce şunları söyledi: “Eyüp Sultan, Tayyip Erdoğan’ın simgesi mi? Eyüp Sultan, Erdoğan’ın simgesi olamaz. Müslümanların simgesidir. Elhamdülillah ben de Müslümanım.”

Unkapanı Köprüsü’nde inen İnce ve beraberindekiler, olta atan balıkçılarla sohbet etti. Bir balıkçıdan aldığı oltayı sallayan İnce, balık tuttu. İnce daha sonra tuttuğu balığı iğneden çıkararak denize attı. (DHA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.