CHP, AK Parti ve HDP ile bayramlaştı

CHP, AK Parti ve HDP ile bayramlaştı

Siyasi partiler arasında gelenekselleşen bayramlaşma ziyaretleri pandemi nedeniyle video konferans yöntemiyle yapıldı. CHP heyeti Kurban Bayramı’nın ikinci gününde sırasıyla AK Parti, DSP, Vatan Partisi ve HDP ile bayramlaştı.

Siyasi partiler arasında gelenekselleşen bayram ziyaretleri, Covid-19 pandemisi nedeniyle video konferans yönetimiyle yapılıyor. CHP Parti Meclisi Üyesi ve Bursa Milletvekili Lale Karabıyık, Parti Meclisi Üyeleri Deniz Demir, Pınar Uzun ile Ahmet Hakan Uyanık’tan oluşan CHP heyeti sırasıyla AK Parti, DSP, Vatan Partisi ve HDP’li siyasetçilerle bayramlaştı.

‘SALGIN BERABERLİĞİN ANLAMINI GÖZ ÖNÜNE SERDİ’

“Yine pandemi koşullarında Zoom üzerinden bayramlaşmak durumundayız” ifadelerini kullanan Bursa Milletvekili Lale Karabıyık’ın da aralarında bulunduğu CHP heyeti ilk olarak AK Parti ile bayramlaştı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu’nun başkanlığındaki heyetin ve AK Parti teşkilatının bayramını kutlayan Karabıyık, “Bayramlar birliktir, beraberliktir kardeşliktir. Bu salgın süreci birliğin, beraberliğin anlamını bir kez daha göz önüne serdi. Bundan sonraki bayramlarda daha sağlıklı, daha huzurlu ortama sahip olmak için bugünden alınan tedbirlerin son derece önemli olduğunu vurgulamak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Jülide Sarıeroğlu da, “Zor bir sınavdan geçtiğimiz böyle bir dönemde sağlıkla bir arada olmaktan dolayı Rabb’imize şükrediyorum. Kongre süreçlerinizi yeni tamamladınız, hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. Birçok siyasi partimiz kongre süreçlerinden geçiyor. İnşallah bu süreçte yenilenen kadrolarla 2023 seçimlerine doğru hep birlikte yol alacağız” ifadelerini kullandı.

HDP, DSP VE VATAN PARTİSİ İLE BAYRAMLAŞMA

CHP daha sonra HDP Parti sözcüsü Ebru Günay ve İstanbul Milletvekili Erol Katırcıoğlu’yla bayramlaştı. HDP Sözcüsü Günay, “Hepinizin bayramını kutluyorum. Yüz yüze birbirimize temas ederek daha gerçek bir bayramı kutlayacağımız bayrama vesile olmasını diliyorum. Bu bayramın hepimize sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı. CHP heyeti DSP ve Vatan Partili yöneticilerin ve teşkilatlarının da bayramını kutladı.

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.