CHP adayı Demir ile İyi Parti adayı Örnek'in bayram mesajları

CHP adayı Demir ile İyi Parti adayı Örnek'in bayram mesajları

CHP Hakkari Milletvekili adayı Nazım Demir ile İyi Parti Hakkari Milletvekili adayı Yıldırım Örnek'in bayram mesajları.

Nazım Demir - CHP Hakkari Milletvekili adayı: Acılar ve zor günler ancak birlik,beraberlik duygularıyla yenilebilir, ortak sevinçlere dönüşebilir. İnsana yakışan kardeşçe yaşamak ve kardeşinin elini samimiyetle tutabilmektir. Mübarek Ramazan Bayramı bu yüce duyguları içselleştirebilmemiz için en güzel vesiledir. İnsanlar yaşamaktan yana,sevgiden yana , kolaylaştırmaktan yana olduğunda, eminim dünya gerçekten yaşanır bir hale gelecek. Bu duygularla Mübarek Ramazan Bayramınızı kutlar, esenlikler dilerim.

Yıldırım Örnek - İyi Parti Hakkari Milletvekili Adayı: Başı rahmet, ortası mağfiret sonu da cehennemden kurtuluş olan Ramazan ayını hep birlikte geçirdik. İftarlarda, sahurlarda, gece, gündüz hep beraberdik. Milletimiz ve devletimizin birliği ve selameti için dua ettik. Ramazan'ın sonuna geldik ve hep birlikte, hayır, hürmet ve beraberlik günleri olan Ramazan Bayramı'nı kutlayacağız. Tüm halkımızın bayramını kutlarım.

Etiketler : , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.