Cezaevindeki Arin bebeğin babası: İlacı kestiler

Cezaevindeki Arin bebeğin babası: İlacı kestiler

Cezaevinde annesi ile birlikte kalan 14 aylık astım hastası Arin bebeğin ilaçlarının kesilmesiyle birlikte kilo kaybı devam ederken baba Yılmaz “İlacı kestiler, durumu kötü” dedi.

Şanlıurfa 2 Nolu T Tipi Kapalı Cezaevi’nde annesi Esma Yılmaz ile birlikte kalan Arin bebek 14 aylık oldu.

Cezaevinde büyüyen astım ve bronşit hastası Arin bebeğin durumunun her geçen gün kötüye gittiğini belirten baba Mihdi Yılmaz, bu hafta açık görüşte ‘kızının iyice zayıfladığını ve gözaltılarının morardığını’ söyledi.

‘ARİN KARDEŞLERİNİ, BABASINI TANIR’

Arin’in sağlık durumunun yanı sıra cezaevi koşullarının da hâlâ kötü olduğunu dile getiren baba Yılmaz, “Arin’in ilaçları kemik erimesine neden olduğu için kesilmiş” dedi.

Yılmaz, “Eşim, Arin’in süt dışında yemek de yemediğini söyledi. Eşim gönderdikleri mektupların ‘sürekli adres bulunmadı’ diye geri geldiğini, Adalet Bakanlığı, cezaevi müdürlüğü ve çeşitli kurumlara yazdıkları dilekçelerin de verilmediğini söyledi. Ben denetimli serbestlik ya da cezamın ertelenmesinden vazgeçtim. Beni Mardin’e sevk etsinler. En azından Arin’i gündüz tedaviye götürür akşam yanıma getirebilirsiniz. Arin kardeşlerini, babasını tanır. En azından normal çocuk gibi gelişimi sağlanır” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.