Cezaevi yönetimi Miraz’ı annesinin yanına almadı

Cezaevi yönetimi Miraz’ı annesinin yanına almadı

Annesi Gülistan Diken Akbaba ile cezaevinde tutulan Miraz bebek, annesinin yanına alınmayınca gözyaşlarına boğuldu.

Annesi Gülistan Diken Akbaba’yla birlikte Gebze Kadın Cezaevi’nde tutulan Miraz bebek görüşün ardından resmi tatil gerekçesiyle içeri alınmadı. Annesinin yanına alınmadığı için cezaevi önünde ağlayan Miraz bebek, babası Cengiz Zaza Akbaba tarafından haftasonu için cezaevinden dışarı çıkarılmıştı.

Kapalı görüş gerçekleştiren Gülistan ve Cengiz Akbaba, görüş sonrasında Miraz’ı annesi yanına almak istedi. Ancak cezaevi görevlileri, resmi tatil olduğu gerekçesiyle çocuğu annesinin yanına alamayacaklarını söyledi. Duruma itiraz eden Gülistan ve Cengiz Akbaba’ya cezaevi yönetimi, “Elimizden gelse bu görüşleri de yasaklayacağız” dediği belirtililiyor.

Annesinin yanında kalmasına izin verilmeyen Miraz’ın cezaevi önünde ağladığı anlar ise sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Gazeteci İsmail Saymaz yaşananlara tepki göstererek, “Üç yaşındaki Miraz’ın annesi Gülistan Diken Akbaba, Gebze Cezaevinde yatıyor. Bugün Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla babasıyla birlikte kapalı görüşe giden Miraz, annesinin yanına sokulmadı. Devlet, ne kazanmış oldu? Miraz, annesinin kucağına gitse anayasal düzen mi yıkılacaktı?” paylaşımını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.