Ceren Önder: Ceket yanımda, babamı almaya gidiyoruz

Ceren Önder: Ceket yanımda, babamı almaya gidiyoruz

Ceren Önder, babası Sırrı Süreyya Önder'i almak için Kandıra Cezaevi'ne gittikleri belirtti. Ceren Önder bu durumu, Nazlıcan Özkan'ın paylaştığı Sırrı Süreyya Önder'e ait bir deri ceket fotoğraflı tweet ile duyurdu.

Sırrı Süreyya Önder’in kızı kızı Ceren Önder, Anayasa Mahkemesi’nin babasıyla ilgili hak ihlali kararı üzerine tahliye umuduyla Kandıra Cezaevi’ne gittiklerini duyurdu.

CHP’li Tuncay Özkan’ın kızı Nazlıcan Özkan, twitter hesabından Sırrı Süreyya Önder ile özdeşleşen deri ceketin olduğu bir fotoğraf paylaşarak, “Kimi almaya gittiğimizi söylemeye gerek var mı Allah zalimden uzak tutsun, ayrılık yaşatmasın. Gözün aydın güzel kardeşim” diye yazdı ve Ceren Önder’e mesaj verdi.

Ceren Önder de bu tweet’i paylaşarak, “Ceket yanımda, ailem yanımda, Yasin’im, kardeşlerim Nazlıcan’ım, Arin’im Ziya’m yanımda. Almaya gidiyoruz” diye yazdı. Ceren Önder daha önce babasıyla görüşte çekilmiş bir fotoğrafı paylaşmıştı.

Ceren Önder, babasına olan özlemini yazdığı mektupta, “Babamdan en çok duyduğum cümle, ‘Mutlunun mutsuza borcu var’ oldu hayatım boyunca…” demişti.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum