Cemile Bayraktar: Haddinizi bileceksiniz

Cemile Bayraktar: Haddinizi bileceksiniz

Cemile Bayraktar, Kemal Sunal'a ilişkin sarf ettiği sözlere tepki gösterenlere yanıt verdi.

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kemal Sunal ile ilgili sözleriyle büyük tepki çeken eski Yeni Şafak yazarı Cemile Bayraktar'dan tartışma yaratacak bir Twitter paylaşımı daha geldi.

Bayraktar tweet'inde, "Siz de haddinizi bileceksiniz her değeri 'sanat' adı altında ayaklar altına alıp, insanların değerlerini hiçe saymayacaksınız" ifadesini kullandı.

Cemile Bayraktar, Kemal Sunal'ın yaptığı filmler için "Zihinsel anlamda yapılmış büyük bir kötülük" diyerek eleştirilerin odağında yer almıştı.

Aralarında ünlülerin de bulunduğu çok sayıda sosyal medya kullanıcısının tepki gösterdiği Bayraktar'dan yeni bir paşlaşım daha geldi.

CEMİLE BAYRAKTAR: HADDİNİZİ BİLECEKSİNİZ

Bayraktar, Twitter hesabı üzerinden "Siz de haddinizi bileceksiniz her değeri 'sanat' adı altında ayaklar altına alıp, insanların değerlerini hiçe saymayacaksınız? Çünkü herkes haddini bilecek. geçen hafta klipte hemşire kadınlar aşağılandığı için klip kaldırıldı, siz ne cüretle 30 yıl din adamlarına hakaret ettiniz" paylaşımını yaptı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.