Cem Yılmaz: Zurnanın son deliğiyim, unvanım yok

Cem Yılmaz: Zurnanın son deliğiyim, unvanım yok

Cem Yılmaz, MARS Group'la yaşanan krizi dair konuştu: Bir unvanım yok. Herkesin emeği kutsal.

Yapımcılar ile MARS Group arasındaki ‘mısır krizi’ devam ediyor. Son olarak Bakanlığın devreye girdiği tartışmaya ilişkin konuşan Cem Yılmaz, “Sinemadan bahsedilirken emekçilerden, yapımcılardan, patronlardan bahsedilir. Ben bu klasmanlardan hiçbirine net bir şekilde oturmadığım için ve magazinel tarafta “Patron ve tuzu kurular… Tuzu kurular ve purosu” bölümüne daha yakın görüldüğüm için, çok kolay dayak yediğim bir yer oluyor” dedi.

‘Mısır krizi’ tartışmalarına dair “Ben bu mevzuda kaba bir şey söyleyeceğim: Ben zurnanın son deliğiyim, bir unvanım yok” vurgusunda bulunan Cem Yılmaz  “Sinemadan bahsedilirken emekçilerden, yapımcılardan, patronlardan bahsedilir. Ben bu klasmanlardan hiçbirine net bir şekilde oturmadığım için ve magazinel tarafta “Patron ve tuzu kurular… Tuzu kurular ve purosu” bölümüne daha yakın görüldüğüm için, çok kolay dayak yediğim bir yer oluyor. Ben işin patronuyum evet ama patronların konuştuğu, ‘yapımcılar’ denilen şey, zihnimizde canlandırdığımız gibi, elinde purolu, viskili “Türk sinemasına ne yapacağız bakalım?” diyen insanlar değil ki” dedi.

Molatik’e konuşan Yılmaz sözlerini, “Emek kutsal ise, herkesin emeği kutsal. Ayrımcılık yapmanın alemi yok. Ben başkasının derdi için dertlenebilen bir insanım. Bir şeyin mücadelesi verilecekse, gücümü kutsallaştırmam. Biz eninde sonunda filmimiz izlensin istiyoruz” diyerek bitirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.