Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar ve Mahsun Kırmızıgül, Yılmaz Erdoğan'a kızgın

Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar ve Mahsun Kırmızıgül, Yılmaz Erdoğan'a kızgın

Yılmaz Erdoğan'ın son filmi 'Organize İşler 2: Sazan Sarmalı', vizyona girdikten iki hafta sonra çevrimiçi dizi ve film platformu Netflix'te yayınlandı.

Filmin, sinema salonları ile yaşanan anlaşmazlık sonrası bir ay geç vizyona girmesi Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar ve Mahsun Kırmızıgül'ün de filmlerini ileri bir tarihe almasına neden oldu. 

Ancak; Yılmaz, Gökbakar ve Kırmızıgül'ün, Yılmaz Erdoğan'a Netflix anlaşması nedeniyle 'kızgın' olduğu ileri sürüldü. 

Sabah gazetesi yazarı Mevlüt Tezel, kendilerini 'aldatılmış' hisseden üç yönetmenin, "Büyük yapımlar nasılsa Netflix'e düşer" algısı ile baş ettiğini söyledi.

Şahan Gökbakar'ın "Recep İvedik 6'nın 3.5 milyon dolara Netflix'e satılacağı" iddialarına tepki gösterdiği belirtilirken Cem Yılmaz'ın "Benim de haberim yoktu, ben de şaşırdım" ifadeleri hatırlatıldı. 

'Mucize 2: Aşk'ı gösterime hazırlayan Mahsun Kırmızıgül ise son yaptığı açıklamada iddiaları doğrular nitelikte cümleler kurdu.

Kırmızıgül, filminin yapım aşamalarına vurgu yaparak 'Mucize' ile fazla ilgilendiğini söyledi. Filmini 'küçük bir kutuda izlensin diye yapmadığını' belirten Kırmızıgül, 'Herkes beyazperdede izleyecek' dedi.

Etiketler : , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.