Cem Özer için açıklama: Sara nöbeti geçirdi

Cem Özer için açıklama: Sara nöbeti geçirdi

Ayağı kırıldığı için hastanede tedavi gördüğü sırada durumu ağırlaşan Cem Özer için hastaneden açıklama geldi: Sara nöbeti geçirdi, yoğun bakımda tutuluyor.

Afyonkarahisar’daki film çekimleri sırasında sette ayağını kıran Cem Özer hakkında doktorundan açıklama geldi.

Halen yoğun bakımda tutulan Özer için tedavi gördüğü Florence Nightingale Şişli hastanesinden yapılan açıklamada Özer’in şuurunun kapalı olduğu bilgisi verildi.

Cem Özer, setteki kuyuya düşmüş, ardından hastaneye kaldırılmıştı.

Tedavi için Afyonkarahisar’dan İstanbul’a getirilen Özer’in sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan hastane başhekimi Okan Özçeker, “12 gün önce sağ ayak bileğindeki kırık nedeniyle ameliyat edilmiş olan Özer, 22.10.2018’de yara iyileşmesi için görmekte olduğu Hiperbarik Oksijen Tedavisinin 5. seansı sonunda diğer hastaların çıkışından hemen sonra kabinden çıkmak üzereyken, sara nöbeti geçirmeye başlamış ve şuuru kapanmıştır. Anında yapılan müdahale ve MR, BT ve diğer tetkikleri sonucu akciğerde bu rüptürüne bağlı pnömotoraks sonucu gelişen hava embolisi şüphesiyle yoğun bakım ünitesine alınmış, bir süre uyutularak yakından takip ve tedavi edilmesi planlanmıştır” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.