Cem Küçük'ün yeni adresi belli oldu

Cem Küçük'ün yeni adresi belli oldu

Cem Küçük yeniden gazete yazılarına başlıyor. Bir yıldan uzun süredir köşe yazmayan Küçük artık Türkiye gazetesinde yazacak.

Star Gazetesi ile Nisan 2016’da yolları ayrılan Cem Küçük yeniden köşe yazarlığına başlıyor. Cem Küçük’ün yeni adresi İhlas Medya Grubu’na bağlı olarak yayınlanan Türkiye Gazetesi oldu.

Gazete yazısı yazmadığı dönemde TGRT Haber’de Fuat Uğur ile birlikte “Medya Kritik” programını sunan Küçük’ün köşe yazarlığına başlayacağı yarın gazetede duyurulacak. Medyaradar’ın haberine göre ilk yazısı ise 3 Temmuz Pazartesi günü yayınlanacak.

CEM KÜÇÜK KİMDİR?

1978 yılında Zonguldak’ta dünyaya gelen Cem Küçük İstanbul Üniversitesi’nde Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde okudu. Üniversiteden mezun olduktan sonra yazarlık ve çevirmenlik yaptı. Medyaya girişi Profil Yayınları’nda editör olarak çalışırken tanıştığı Rasim Ozan Kütahyalı ile başladı. Yeni Şafak ve Star gazetelerinde köşe yazarlığı yaptı, televizyon programlarına konuk oldu. Küçük, muhalefet ve medyadaki pek çok isme ilişkin yazılarıyla çok tartışıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.