Cem Karaca'ya saygı konseri

Cem Karaca'ya saygı konseri

Cem Karaca anısına ‘Ustalara Saygı’ etkinliği gerçekleştiriliyor. Konser 12 Eylül'de!

Anadolu Rock müziğinin kurucularından Cem Karaca için saygı ve anma konseri düzenleniyor. Uluslararası Klarnet Festivali’nin her yıl düzenlediği etkinliklerden ‘Ustaya Saygı Konseri’ni bu sene Cem Karaca anısına gerçekleştiriyor.

Bu yıl 8-17 Eylül tarihleri arasında yapılacak festivalde, 12 Eylül’de Cemal Reşit Rey’de Karaca anısına yapılacak olan ‘Ustaya Saygı’ konseri kapsamında, İlkim Karaca, Yonca Lodi, Hakan Aysev gibi isimler sahnede olacak.

Usta sanatçının dillere pelesenk olmuş eserlerinin sevilen sanatçılar tarafından seslendirileceği ve Karaca’nın hayat hikâyesinin de anlatıldığı mini bir belgeselin sunulacağı gecenin ardından 13 Eylül’de aynı sahnede Balkanların dünyaca ünlü nefesleri İsmail Lumanovski ve Dzambo Agusev Orchestra aynı sahneyi paylaşacak.

GORAN BREGOVİÇ AÇIKHAVA’DA

“Benim müziğim her zaman Türkiye kokar” diyen dünyaca ünlü söz yazarı ve besteci Goran Bregovic, “Three Letters from Sarajevo” isimli turnesi kapsamında 15 Eylül tarihinde 8. Uluslararası Klarnet Festivali’nde Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatro’sunda sevenleriyle buluşuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.