Çatalca'da öğretmelere 'seçim görevi' sorusu

Çatalca'da öğretmelere 'seçim görevi' sorusu

İYİ Parti milletvekili İsmail Koncuk, Çatalca Milli Eğitim Müdürlüğü'nün öğretmelere seçimde görev almayı isteyip istemediklerini sorduğunu açıkladı.

İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk, İstanbul’da Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün seçimde görev almak isteyen öğretmenlerin listesinin hazırlanması yönündeki yazısını Twitter hesabından paylaştı.

“Acele” notuyla ve Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Erşahin imzasıyla gönderilen yazıda, “Ekli listede bulunan seçim görevlileri listesine boş bulunan yerlerin, excelin formatı bozulmadan doldurularak mesai bitimine kadar Müdürlüğümüze gönderilmesi hususunda bilgi ve gereğini rica ederim” denildi.

İsmail Koncuk da “Hayırdır? Seçim mi var? Çatalca İlçe MEM, seçimde, görev almak isteyip, istemediğini öğretmenlere sormuş. Bu talimatı, Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne kim verdi? 4,5 yıl sonra yapılacak seçime mi hazırlık yapılıyor?!” paylaşımıyla yazıya tepki gösterdi.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.