Canlı yayın Putin'e de sürprizmiş!

Canlı yayın Putin'e de sürprizmiş!

ahran'da İdlib'deki durumla ilgili, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin katılımıyla yapılan üçlü zirve canlı yayınlanmıştı.

İran’ın başkenti Tahran’da İdlib’deki durumla ilgili, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani’nin katılımıyla yapılan üçlü zirveye, zirvenin canlı yayınlanması ve Erdoğan’ın ‘ateşkes’ itirazı dikkat çekmişti.

Kameralar önünde yaşanan ‘ateşkes’ itirazı sonrasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan, dönüş yolculuğunda gazetecilere yaptığı açıklamada zirvenin canlı yayınlanacağı konusunda bilgileri olmadığını söylemişti. Konuyla ilgili benzer bir açıklama da Kremlin’den geldi. Kremlin Sözcüsü Dimitry Peskov tarafından yapılan açıklamada, ‘Görüşmelerde sadece açılış konuşmaları açık bir şekilde yapılacaktı. Ancak belli ki İranlı meslektaşlarımız başka bir karar aldı’ ifadeleri kullanıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tahran dönüşü uçakta gazetecilere yaptığı açıklamada, ‘Canlı yayınlanacağından haberimiz yoktu. Ama hayırlısı olmuş, isabet olmuş’ ifadelerine yer verildi. (Kaynak: Habertürk)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.