Çaldığı 40 bin dolarlık yüzüğü yuttu

Çaldığı 40 bin dolarlık yüzüğü yuttu

İan Camppel tatil için geldiği Marmaris'te bir kuyumcudan pırlanta yüzü çalmak isterken farkedildi. Gözaltına alınan Camppel hastanede gözetim altında tutuluyor. Yüzüğün dışkı yoluyla çıkarılamaması durumunda cerrahi yöntemler kullanılacak.

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, 54 yaşındaki İrlanda uyruklu İan Camppel, kuyumcudan çalarak yuttuğu 40 bin dolar değerindeki pırlantanın çıkartılması için hastaneye kaldırıldı.

İlginç olay, dün öğle saatlerinde Kordon Caddesi’ndeki bir kuyumcuda meydana geldi. Tatil için bir gün önce Marmaris’e gelen Camppel alışveriş yapma bahanesiyle bir kuyumcuya girdi. Pırlantaları görmek istediğini söyleyen Camppel iddiaya göre tezgahtarın bir anlık dalgınlığından faydalanarak 40 bin dolar değerindeki tektaş pırlanta yüzüğü avucunun içine sıkıştırarak dükkandan çıkmak istedi. Durumu fark eden tezgahtar şüpheliyi kapıda durdurunca Camppel avucundaki yüzüğü yuttu.

GEREKİRSE AMELİYAT EDİLECEK

Durumun bildirilmesi üzerine gelen polis ekipleri İan Camppel’ı ifadesinin almak üzere emniyete götürdü. Camppel’ın buradaki ifadesinde suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. Bunun üzerine kuyumcudaki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis Camppel’ın yüzüğü çaldığını belirledi. İan Camppel savcının talimatıyla yuttuğu yüzüğün midesinden çıkarılması için Marmaris Devlet Hastanesi’ne gönderildi. Burada gerekli işlemlerin yapılmasının ardından yüzüğün dışkı yoluyla çıkarılamaması durumunda cerrahi yöntemlerin kullanılacağı öğrenildi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

ULTRASONDA TESPİT EDİLDİ

İsminin açıklanmasını istemeyen kuyumcu ise “Pırlanta 2.5 kırat ağırlığında ve piyasaya satış değeri 40 bin dolardır. Şu anda çalan turistin bağırsağında olduğu ultrasonda tespit edildi. Bir an önce pırlantanın çıkarılmasını bekliyorum. Şikayetçiyim” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.