Büyükşehir Beklediyesi kadın sorunları için STK'lar ile buluştu

Büyükşehir Beklediyesi kadın sorunları için STK'lar ile buluştu

MardinBüyükşehir Kadın Politikaları Daire Başkanlığı, Kadın sorunları için STK'lar ile bir araya geldi

MARDİN - Kadın sorunlarında ortaklaşmak için Mardin Büyükşehir Belediyesi Kadın Politikaları Daire Başkanlığı, KESK Mardin Şubesi Kadın Bileşenleri ile bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Kadın Politikaları Daire Başkanı Mekiye Güzel ve Kadın politikaları Daire Başkanlığı çalışanları, KESK Mardin Şubesi Kadın Bileşenlerini ziyaret etti. Güzel ve beraberindekilerini şube toplantı salonunda karşılayan KESK Kadın bileşenleri  yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini belirtti.

Ziyaret amaçlarının kadın sorunlarında ortaklaşmak ve çözüm yollarını bulmak olduğunu belirten Büyükşehir Kadın Politikaları Daire Başkanı Mekiye Güzel, bir ilin yerel bileşenlerinin sadece belediyeler olmadığını aynı zaman da sendikalar olduğunu söyledi. Güzel, STK'ların  bu konuda ki önemine dikkat çekerek "Özellikle sorunların çözümü konusunda KESK kadın yapısının önerileri ve destekleri bizim için büyük bir önem arz etmektedir. Bir şehirdeki kadın sorunlarının çözümü mahalli ve müşterek bir ihtiyaçtır. Bu sorunlar hepimizi ilgilendirir. Bu anlamda hepimizin birleşmesi ve çalışması gerekir" dedi.

KESK kadın bileşenleri ise Büyükşehir Kadın Politikaları Daire Başkanlığının yapmış olduğu bu çalışmadan dolayı memnuniyetlerini belirterek her zaman beraber çalışmaya hazır olduklarını, bunun gerekli olduğunu kaydetti.

Ziyaret yapılan ikramların ardından son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.