Bülent Tezcan: Kumpası Cuma günü duymuştuk!

Bülent Tezcan: Kumpası Cuma günü duymuştuk!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan Genel Merkezde düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Tezcan, CHP Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın görevden alınmasına ilişkin açıklama yaptı. Tezcan “Kararda adalet yoktur, kumpastır” açıklamasında bulundu.

Tezcan’ın açıklamasından öne çıkan ifadeler şu şekilde;

KUMPASI DUYMUŞTUK: Cuma günü yaptığımız toplantıda hükümetin Beşiktaş Belediyesi’ne kumpasını duyurmuştuk. Haksız bir şekilde görevden uzaklaştırılmıştır. İçişleri Bakanlığı’nın hukuk, adalet yoktur. Hükümet kumpas içerisindedir. Suçüstü yakalandığı kumpası tamamlamakta mahsur görmemişlerdir.

İRADE GASBIDIR: Bu bir hükümet kumpasıdır. Bu hükümet, seçilmiş belediye başkanlarına kumpas kurmaktadır. Beşiktaş ve Ataşehir Belediyelerine hükümet eliyle kumpas kurulmuştur. Bu bir milli irade gasbıdır. Biz mücadeleye devam edeceğiz. Bu haksız, hukuksuz saldırıları cesurca göğüsleyeceğiz.”

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.