Bülent Ersoy: Zaten İnce ifade etti

Bülent Ersoy: Zaten İnce ifade etti

Bülent Ersoy, sosyal medya hesabından cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik edince tepki yağdı. Ersoy ardından İnce'li paylaşımda bulundu.

Türk Sanat Müziği sanatçılarından Bülent Ersoy, seçimler sonrası  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan tebriklerini ifade eden bir not paylaştı, bu paylaşımı sonrasında kendisine yöneltilen tepkilere bu defa Muharrem İnce’li bir paylaşımıyla yanıt verdi.

Birbirimizi sevmek zorunda değiliz ama saygı duyulması gerektiğini söyleyen Ersoy şunları yazdı; “Aziz, muhterem ve saygıdeğer takipçilerim! Birbirimizi sevmek zorunda değiliz ama saygı duymak esası teşkil eder… Binanaleyh Demokratik bir platformda Aziz ve muhterem tüm Türk Milletinin büyük bir katılımla yaşamış olduğu seçim ve matematiksel sonuçlarına saygı duymak gerçek Demokrasidir! Dolayısı ile seçim nihayetinde ki matematiksel sonuçlar gereği Türkiye Cumhuriyeti Devlet’nin sayın Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı kutlamak ise demokrasiye halkın hür iradesine saygının ta kendisidir… Bunun en güzel örneğini Sayın Muharrem İnce beyefendi de ifadeleri ile ne kadar adil ne kadar saygılı ve de gerçekçi olduğunu kendisine yakışanca zaten ifade etmişlerdir”

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.