Boyner'den sigara yasağı tepkisi: Kime ne?

Boyner'den sigara yasağı tepkisi: Kime ne?

Ümit Boyner araçta sigara yasağına tepki gösterdi. Sigara kullanmadığını belirten Boyner, özel otomobilin özel alan olduğunu ifade etti.

Boyner Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Boyner, otomobilde sigara içme yasağına tepki gösterdi. Boyner “Özel araba eşittir özel alan. Kime ne?” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sigara yasağını genişletileceğini söylemesi ve “Şoför de arkada oturanlar da sigara içemeyecek” demesi üzerine yurt çapında birçok sürücüye ceza kesildi. Sosyal medyada yasağa gelen tepkilere Ümit Boyner’den de tepki geldi. Boyner şu ifadeleri kullandı:

“Sigara çok zararlı, ölümcül bir şey de özel arabada içene ceza ne demek? Daha nereye varacak bu iş? Özel araba eşittir özel alan. Kime ne? Sigaranın zararları ile ilgili toplumu eğitmeyi anlarım. Cezayı anlamadım, çözüm olduğunu da düşünmüyorum. Soranlar oldu: Ben sigara kullanmıyorum, hatta içen arkadaşlara da bıraksınlar diye yalvarıyorum ama konu kişisel değil, özel alan tanımı ve cezanın bilinçlenme adına etkinliği!?!”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.