Bir kadın cinayeti daha

Bir kadın cinayeti daha

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde ayrı yaşadığı kocası tarafından bıçaklanan 2 çocuk annesi kadın hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, Örnekköy semti 7419/1 sokak 13 numarada öğle saatlerinde meydana geldi. Eşi Ş.İ.’den uzun süredir ayrı yaşadığı öğrenilen Damla İ. (23) dedesini ziyarete geldi. Eşinin İzmir’de olduğunu öğrenen Ş.İ., iddiaya göre Menemen Açık Cezaevi’nden kaçıp eşinin kaldığı eve açık olan kapıdan girdi. Uyuyan eşi Damla İ.’ye bıçakla saldıran Ş.İ. daha sonra olay yerinden kaçtı.

Bıçakla ağır yaralanan kadın Damla İ. Karşıyaka Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kadın hayatını kaybetti. Daha önce hakkında koruma kararı verilen ancak şu an herhangi bir koruma kararı bulunmadığı öğrenilen genç kadının ölüm haberini alan yakınları büyük üzüntü yaşadı. Polis ekipleri kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Çocukların ise Tepecik Semti’nde oturan eşinin ailesinde olduğu öğrenildi. Yaklaşık 4 yıl önce Ş.İ. ile evlenen Damla İ.’nin eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle 1.5 yıl önce boşanma kararı aldığı ve davanın sürdüğü belirlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.