Bıçaklı, silahlı kavga 3 can aldı

Bıçaklı, silahlı kavga 3 can aldı

Gaziantep'te gürültü kavgasında silahlar ve bıçaklar kullanıldı; 3 kişi yaşamını yitirdi, 5 kişi de yaralandı.

Gaziantep’te, yüksek sesle konuşma nedeniyle çıkan bıçak ve silahlı kavgada Mustafa Okkan ile oğlu Cengiz Okkan yaşamını yitirdi, 5 kişi de yaralandı. Olaya müdahale eden polislere ateş açan H.H., vurularak yaralı halde yakalandı.

Olay, dün saat 22.30 sıralarında Gümüştekin Mahallesi’nde meydana geldi. Mustafa Okkan (46) kahvede otururken, aynı mahallede bakkal işleten Suriyeli M.H.’yi yüksek sesle konuştuğu iddiasıyla uyardı. Çıkan tartışma, kahvedeki diğer müşterilerin araya girmesiyle büyümeden sonlandı.

Gece saatlerinde yeniden başlayan tartışmada bu kez silah ve bıçaklar kullanıldı. Kavga sırasında M.H. ve H.H. yanındaki av tüfekleriyle ateş açtı. Silahtan çıkan saçmaların vücutlarına isabet ettiği baba oğul yere yığıldı.

Silah sesleri üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. H.H. gelen polis ekiplerine de ateş edince vurularak yakalandı. Çağrılan sağlık ekipleri, Mustafa Okkan’ın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Kavgada silah ve bıçakla yaralanan 6 kişi ile polis tarafından vurulan H.H. ambulansla Doktor Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak Cengiz Okkan ile H.H. de doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Yaralı 5 kişinin tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

Polis, olay sonrası kaçan M.H.’nin yakalanması için çalışma başlattı.

Olayın ardından mahalle sakinleri ile Suriyeliler arasında gerginlik yaşandı. Polis ekipleri, yeni bir olayın yaşanmaması için mahallede geniş güvenlik önlemi aldı.

(DHA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.