Beşiktaş sahaya çıkmadı, derbi iptal edildi

Beşiktaş sahaya çıkmadı, derbi iptal edildi

Aykut Kocaman, Beşiktaş'ın sahaya çıkmayacağını açıkladığı mücadele öncesi yaptığı açıklamada, "Güçlü bir karar, kolay bir şey değil. Yanıldım, gelmediler" dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş sahaya çıkmayacağını açıkladığı Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final mücadelesi öncesi A Spor’a yaçıklamalarda bulundu.

Beşiktaş sahaya çıkmama kararını değerlendiren Aykut Kocaman, “Güçlü bir karar, kolay bir şey değil. Büyük bir takımın sahaya çıkmaması ve bunu gerçekleştirmesi kolay değil. Yanıldım, gelmediler. Bunun sonucunda henüz hakem kararı vermedi, daha zaman var. Turu bu şekilde geçmenin hiçbir sevindirici tarafı yok” dedi.

“Tura zaten yakın gözüküyorduk” diyen Kocaman, “Ama öbür taraftan her iki tarafın da kendince haklı olduğunu düşündüğüm yanları varken, kazanan tarafın yeşil zemin üzerinde sonuçlanması en büyük dileğimdi. Kaldığı yerden devam etmeli ve finale gidecek takım sahadan çıkmalı demiştim. Bu beni çok mutlu etmedi. Elenmeyi tercih ederdim. Bu kadar büyük kulüplerin hak arama konusunda mutlaka daha doğru ve mantıklı olurdu. Bu benim kişisel düşüncem. Burada çözümlenmeli, saha dışına taşınmamalı” diye konuştu.

‘KAZANIP RAKİPLERİMİZİN TÖKEZLEMESİNİ BEKLEYECEĞİZ’

Ligdeki şampiyonluk yarışını yorumlayan Kocaman, “Yakaladığımız form grafiğini biraz daha yukarı çıkartmak ve aynı zamanda rakiplerimizin tökezlemesini beklemekten başka şansımız yok maalesef ki. Bu cümleler, son 3 maçımızı kazandığımızda değer kazanacak bir şey ama bizim pek çok şeyi yitirdiğimiz evre, ligin ilk 11 haftasındaki dağınık halimizdi. Bu bizi çok etkiledi” dedi.

‘UMUDUN OLDUĞU YERİ HER ZAMAN ZORLAMAK GEREKİYOR’

Şampiyonluğu hedeflediklerinin belirten Aykut Kocaman, “Nefesin, umudun olduğu yeri her zaman zorlamak ve takip etmek gerekiyor. Tabii ki hedef şampiyon olmak ve kupayı almak. Ama olmuyorsa, alacağımız her yukarıya çıkış bir avantaj olacaktır” diyerek sözlerini noktaladı.

NİHAİ KARARI TFF VERECEK

Sahaya çıkan Fenerbahçeli futbolcular, antrenman yaparak hakem Mete Kalkavan’ın kararını bekledi. 15 dakika bekleyen Kalkavan, maçı iptal etti. Karşılaşma ile ilgili kararı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) verecek.

Sahadan ayrılmayan Fenerbahçe, 5’e 2 pas çalışması ve çift kale maçla antrenmanını sürdürdü.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.