Beşiktaş: 2 - Kayserispor: 0

Beşiktaş: 2 - Kayserispor: 0

Beşiktaş, Kayserispor'u 2-0 mağlup etti. Beşiktaş'ta Tosic, Kayserispor'da da Umut Bulut kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

Spor Toto Süper Lig’in 32’nci hafta mücadelesinde Beşiktaş, Kayserispor’la karşı karşıya geldi.

Vodafone Park’ta oynanan maçta, ilk golü Beşiktaş kaydetti. 31’inci dakikada Quaresma’nın sol kanattan yaptığı ortada arka direkte yükselen Tosic, kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi.

45’inci dakikada Babel’in pasında ceza alanı dışında topu kontrol eden Adriano, düzgün bir vuruşla farkı 2’ye çıkardı.

61’inci dakikada defansta topu kaptıran Tosic, Umut Bulut’a arkadan yaptığı müdahaleyle ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 90’ıncı dakikada Kayserisporlu Umut Bulut da ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundan atıldı.

Karşılaşmada başka gol olmadı ve Beşiktaş, Kayserispor’u 2-0 mağlup etti. Bu sonuçla, puanını 65’e çıkaran Beşiktaş, lider Galatasaray’ın 4 puan gerisinde 4’üncü sırada yer aldı.

44 puanda kalan Kayserispor ise haftayı 8’inci sırada tamamladı.

TOSİC’TEN ÜST ÜSTE 2’NCİ KIRMIZI KART

Beşiktaşlı futbolcu Dusco Tosic, bu maçla birlikte, ligde 2 maç üst üste kırmızı kart gördü. Ligde oynanan Galatasaray maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Tosic, Fenerbahçe maçında cezasını çekmişti. Ancak Tosic, bu akşam oynanan Kayserispor maçında da ikinci sarı karttan oyun dışı kalarak, üst üste 2 maç kırmızı kart görmüş oldu.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.