Beren Saat neden Maria Puder olmadı?

Beren Saat neden Maria Puder olmadı?

Sina Koloğlu köşesinde Beren Saat'in neden Maria Puder olmadığını anlattı. Koloğlu, konuyu Cotillard'ın uluslararası şöhret olmasıyla ilişkilendirdi.

Sabahattin Ali’nin eseri Kürk Mantolu Madonna‘nın beyazperdeye aktarılacağı uzun süredir konuşuluyor. Çekilecek olan filmde Maria Puder karakterini Beren Saat’in oynayacağı söylenmiş, geçtiğimiz günlerde ise Saat’in yerine Marion Cotillard’nın filmde rol alacağı iddia edilmişti. Beren Saat’in neden Kürk Mantolu Madonna’nın filminde yer almayacağını, Milliyet yazarı Sina Koloğlu açıkladı.

Sina Koloğlu’nun açıklamasına göre, Marion Cotillard’nın kadroda yer alma sebebi uluslararası şöhret olması. Koloğlu, konunun Beren Saat’in oyunculuğu ya da fiziki özellikleri ile ilgisinin olmadığını, filmin ABD’li yapım şirketi Weinstein Company ile çekileceğini ve Cotillard’nın daha önce şirketle birkaç filmde çalıştığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.