Berat Albayrak'ın yerine getirilen Lütfi Elvan: Sürpriz oldu

Berat Albayrak'ın yerine getirilen Lütfi Elvan: Sürpriz oldu

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifası sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bu göreve atanan Lütfi Elvan kararın kendisi için sürpriz olduğunu söyledi.

Berat Albayrak'ın istifası sonrası Hazine ve Maliye Bakanlığı'na atanan Lütfi Elvan, ilk kez konuştu. Elvan gazetecilerin "Sürpriz oldu mu?" sorusuna "Sürpriz oldu" yanıtını verdi.

Albayrak'la görüşmesinde hizmetleri için teşekkür ettiğini, eski bakanın da kendisine görevinde başarılar dilediğini belirten yeni bakan Elvan, gazetecilerden başka soru almadı.

Berat Albayrak, pazar akşamı Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan istifa etmesinin ardından sosyal medya hesaplarını kapatmış ve başka hiçbir açıklama yapmamıştı. Bugün bakanlıkta da devir teslim töreni de yapılmayacağı açıklanırken göreve getirilen Elvan, "Berat Bey ile görüştüm. Sayın Bakanın sağlık problemi nedeniyle devir teslim töreni olmayacak" dedi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı’na atanan AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan’ın bugün Meclis’te yemin ederek görevine başlaması bekleniyor.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum