Bekir Bozdağ: ABD, aba altından sopa gösteriyor

Bekir Bozdağ: ABD, aba altından sopa gösteriyor

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, ABD askerlerinin PYD'lilerle olan fotoğraflarına tepki gösterdi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları’nın olağan genel kurul toplantısına katıldı.

Buradaki konuşmasında ABD’yi eleştiren Bozdağ, ABD’ye yönelik eleştirilerde bulundu. Bozdağ, “Türkiye’yi iknaya gelmeyin. Gidin; eğittiğiniz, donattığınız, silah verdiğiniz, lojistik destek sağladığınız terör örgütleri ile ilgilenin, onlara verdiğiniz silahları toplayın, bir daha vermeyin, ‘Türkiye’ye karşı terörist eylem yapmayın’ deyin” şeklinde konuştu.

ABD askerlerini PYD’lilerle fotoğraf çektirdiğinin söyleyen Bozdağ, “Bazı ABD askerleri, PYD’li teröristlerle fotoğraf paylaşıp, açıklama yapıyor. Bunlar bizi tanımıyor, aba altından sopa gösteriyor. Türkiye, aba altından da üstünden de sopa gösterilecek bir ülke değildir. Dün de değildi, bugün de değildir, yarın da olmayacaktır. Artık Türkiye’yi oyalamaktan vazgeçin. Müttefikimiz olan ABD, askerli fotoğraf çektirip teröristleri sıvazlayan görüntülerden vazgeçmeli” dedi. 

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.