Bedelli için yarın da başvuru yapılabilecek

Bedelli için yarın da başvuru yapılabilecek

Bedelli askerlik müracaatları için askerlik şubeleri 4 Kasım Pazar günü de açık olacak. Yarın mesai bitimine kadar başvurular yapılabilecek.

Bedelli askerlik için askerlik şubeleri ve Ziraat Bankası yarın mesai bitimine kadar açık olacak.

Milli Savunma Bakanlığının, daha önce 3 Kasım’da sona ereceği açıklanan bedelli askerlik başvurularında mağduriyetler yaşanmaması için askerlik şubelerinde hafta sonu da mesai yapılmasına yönelik kararı kapsamında, başvurular yarın da yapılabilecek.

Ziraat Bankası da konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Bedelli askerlik hizmeti başvuruları için askerlik şubelerinde hafta sonu mesaiye devam edilecek olması nedeniyle, Bankamız da 81 ildeki ve KKTC’deki toplam 127 şubesi ile 3 Kasım Cumartesi ve 4 Kasım Pazar günleri 10.00-17.00 saatleri arasında bedelli askerlik ödemelerini almaya devam edecektir. 3 Kasım Cumartesi ve 4 Kasım Pazar günleri 10.00-17.00 saatleri arasında açık olacak Şubelerimiz www.ziraatbank.com.tr internet sitesinden öğrenilebilecektir.”

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.