BBP'den MHP'ye 'itibarsızlaştırma' tepkisi

BBP'den MHP'ye 'itibarsızlaştırma' tepkisi

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan, partilerini itibarsızlaştırmaya çalıştığı iddiasıyla MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay'a tepki gösterdi.

Balıkesir Akçay’da partisinin ‘il istişare’ toplantısına katılan BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan, 24 yıllık bir siyasi parti olarak kongre hazırlığı içinde olduklarını söyledi.

BBP’nin iktidar olmak adına ilkelerinden taviz vermediğini belirten Gürhan, MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay’ın MHP’den istifa edenler için, ‘BBP’den de beter olacaklar’ sözüne yanıt verdi. Gürhan, partilerini itibarsızlaştırmak amacıyla eleştiriler yapıldığını savunarak şunları söyledi:

“BBP, ilkelerin partisidir. Önce millete hesap vermiştir sonra da Allah’a hesap vermesini bilmiştir. Bu yüzden de biz bu tür söylemlere dönüp de bakmıyoruz bile. Biz doğru bildiğimiz yolda devam ediyoruz. Biz, projelerin partisiyiz. Biz milletin menfaati için doğrunun yanında oluruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.