Bayram Ailesi acılarını paylaşanlara teşekkür etti

Bayram Ailesi acılarını paylaşanlara teşekkür etti

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde Cilo-Sat Dağları bölgesinde meydana gelen elim kazada hayatını kaybeden 6 kişiden Savaş Bayram’ın ailesi, acılarına ortak olan herkese teşekkür etti.

Bayram Ailesi adına İzzet Bayram adına yayınlanan mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Tüm eş, dost, akraba ve hemşehrilerimiz gerek cenaze törenine ve gerekse taziyemize  gelerek veya telefonla arayarak bizleri bu acı günümüzde yalnız bırakmadılar. Uzaktan yakından cenazemize katılan, taziye ziyaretinde bulunan, mesaj gönderen, telefonla başsağlığı dileyen, Yurtdışından internet aracılığı ile mesajını ileten, definden önce ve sonra taziyemize gelip acımızı paylaşan, tüm siyasi parti liderleri, Hakkari vali ve kaymakamları, yerel yöneticiler, belediye başkanları, milli eğitim müdürlüğü personelleri, gazeteciler, baro başkanları, öğretmenler, sağlıkçılar Türkiye'nin her yerinden dualarını esirgemeyen akrabalarımıza, dostlarımıza, arkadaşlarımıza ve  hemşehrilerimize ailemiz  adına çok teşekkür ediyoruz. 6 can ortak acımızdı, acımızı paylaştiginiz için herkesten Allah razı olsun. Cümle geçmişlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.”

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum