Batmanlılara Rojava çağrısı

Batmanlılara Rojava çağrısı

Batman Kent Kadın Meclisi'nden Batmanlılara, yarın Ceylanpınar'da yapılacak olan "Rojava ile dayanışma yürüyüşü"ne katılım çağrısında bulunuldu.

BATMAN  -  Batman Kent Kadın Meclisi, Rojava'da yaşanan katliam ve saldırılara tepki göstermek ve Rojava halkı ile dayanışma içinde olmak amacıyla Ceylanpınar'da başlayacak "Rojava ile dayanışma yürüyüşü"ne katılım amaçlı basın toplantısı düzenledi.

BDP Batman İl Örgütü Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıya çok sayıda kadın katıldı. Konuya ilişkin açıklama yapan Batman Kent Kadın Meclisi üyesi Suna Parlak, Batman Kent Kadın Meclisi olarak bütün Batman halkına çağrı yaparak, "Yarın saat 08.00'da Batman Belediyesi önünde Ceylanpınar yürüyüşüne katılmak üzere araçlarımız kalkıyor. Çağrımız bütün duyarlı Batman halkınadır. Bu mübarek ayda bayram arifesinde Rojava halkının üzerinde yaşanan katliama duyarsız kalmamak için, açlığa ve çocuk katliamlarına sessiz kalmayalım. Vicdan ve iman sahibi olan herkese çağrımızdır; halkımızı 'Barış nöbeti' eylemine katılmak için Ceylanpınar'a gitmeye çağırıyoruz" dedi. 

DİHA 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.