Batman'dan Yüksekova'ya spor malzemesi desteği

Batman'dan Yüksekova'ya spor malzemesi desteği

Batman Belediyesi, Yüksekova Belediyesi Spor Kulübü tarafından açılan yaz spor okulunda eğitim gören genç sporculara yaklaşık 600 spor malzemesi gönderdi.

Batman Belediyesi tarafından Yüksekova'ya yaklaşık 600 kişilik spor malzemesi gönderildi. Futbol topu, forma takımı ve ayakkabılardan oluşan malzemeler, Yüksekova Belediyesi Eş Başkanları Remziye Yaşar ve İrfan Sarı tarafından genç sporculara dağıtıldı.

Spor malzemelerine kavuşan Yüksekova Belediyesi Spor Yaz Okulu öğrencileri malzemelerden dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Konuya ilişkin belediye eş başkanları adına yapılan ortak açıklamada, “Her sene geleneksel hale gelen Yüksekova Belediyesi’nin minikler için uyguladığı futbol kursu uygulaması var. Bu yıl da bu uygulana devam etti. Arkadaşlarımızın özverili çalışmaları ile, Batman Belediyesi’nin katkılarıyla yaklaşık 600 öğrencimize hem futbol topu hem ayakkabı ve forma dağıttık. Uzun süre bu kursumuz devam edecek. Buradan özellikle arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Batman Belediyesi’nin bu dayanışması için de Yüksekova çocukları ve Yüksekova Belediyesi adına şükranlamızı sunuyor, teşekkür ediyoruz. Bu etkinliklerimiz bundan sonra da devam edecektir. Futbolun dışına çıkıp yeni spor dallarına bünyemize alıp spor kulübümüz adına yürütmeye devam edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.

b1-060.jpg

b2-046.jpg

b3-031.jpg

b4-026.jpg

b5-011.jpg

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.