Batman Petrolspor-Kasımpaşa maçını hakem tatil etti

Batman Petrolspor-Kasımpaşa maçını hakem tatil etti

Batman Petrolspor'la Kasımpaşa arasında bugün oynanan maç, konuk ekip futbolcusu Koita'nın yüzüne atılan su şişesi nedeniyle yarıda kaldı.

Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Batman Petrolspor-Kasımpaşa maçı, 90. dakikada Kasımpaşa’nın 3-2 üstünlüğü ile sürerken, Kasımpaşalı futbolcu Koita’nın yüzüne isabet eden yabancı cisim sonrası hakem Özgür Yankaya tarafından tatil edildi.

Yüzüne su şişesi isabet eden Fode Koita ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Spor Toto Süper Lig’in flaş ekibi Kasımpaşa, 3. Lig takımlarından Batman Petrolspor’a konuk oldu.

Maçın son anlarında yaşanan olay, karşılaşmanın önüne geçti. Uzatma dakikalarında Batman tribünlerinden Kasımpaşalı Koita’nın yüzüne su şişesi atıldı. Fransız futbolcu, uzun süre yerden kalkamadı. Sahaya ambulans girdi. Bir süre sonra Koita ayağa kalktı. Hakem Özgür Yankaya ve yardımcıları da oyun alanını terk etti. Kasımpaşalı futbolcular da koridora girdi. Koita ambulansla hastaneye kaldırılırken hakem maçı tatil etti.

MAÇTAN DAKİKALAR

Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Trezeguet ve Diagne gibi as futbolcuları dinlendirdi. 30. dakikada Tarkan Serbest, Paşa’yı öne geçirdi. 33’te Hasan Bilal farkı 2’ye yükseltti. İlk yarı Kasımpaşa’nın 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. 2. yarıya iyi başlayan Batman Petrolspor, 69’da Mustafa Bedirhan Çelik ve 71’de Ali Kuleli’nin sayılarıyla skoru eşitledi. 85’te Ben Youssef’in golüyle Kasımpaşa tekrar üstünlüğü sağladı: 3-2. Bu golden bir süre sonra yaşanan olay nedeniyle oyun durdu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum