Başkasının düğününde korona oldular, kendi düğünlerine katılamıyorlar

Başkasının düğününde korona oldular, kendi düğünlerine katılamıyorlar

Denizli’de düğün hazırlığı yapan 2 gelin adayı davetli olarak gittikleri bir başka düğünde korona virüsüne yakalandıkları için kendi düğünlerine katılamayacak. Sağlık Müdürü Berna Öztürk haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Denizli’de vaka artışlarının yaşandığı son günlerde Covid-19 pozitif çıkanların sayısı artıyor. Tavas ilçesi Akyar mahallesinin karantinaya alınması ve Pamukkale Tapu Müdürlüğü personellerinde korona virüsü testinin pozitif çıkmasının ardından bir haber de gelin adaylarından geldi. Denizli İl Sağlık Müdürlüğü Covid-19 testi pozitif çıkan 2 gelin adayının önümüzdeki hafta gerçekleşmesi planlanan kendi düğünlerine katılamayacaklarını duyurdu.

İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, korona virüsüne yakalandığı tespit edilen iki gelin adayının düğün gününü karantinada geçireceğini açıkladı.

Geçtiğimiz hafta başka bir düğüne giden ismi açıklanmayan iki gelin adayının tedbirsizlik nedeniyle düğünde korona virüsüne yakalandıkları öğrenildi.

Gelinleri tedavi ve izolasyona aldıklarını duyuran İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, iki gelin adayının bir hafta sonraki kendi düğünlerine katılamayacaklarını çünkü karantina sürecinin düğüne yetişmediği bilgisini paylaştı. Öztürk ayrıca maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat etme uyarısında bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.