Başaran: Leyla Güven'in tahliyesi açlık grevinin bittiği anlamına gelmiyor

Başaran: Leyla Güven'in tahliyesi açlık grevinin bittiği anlamına gelmiyor

Diyarbakır Cezaevi önünde Leyla Güven'in tahliyesini bekleyen HDP Milletvekili Ayşe Acar Başaran: Tahliye açlık grevinin bittiği anlamına gelmiyor...

HDP Hakkari Milletvekili ve DTK Eşbaşkanı Leyla Güven hakkında bugün verilen tahliye kararının ardından kızı Sabiha Temizkan ve HDP milletvekilleri Diyarbakır E Tipi Cezaevi’nin önüne gelerek tahliye işlemlerinin tamamlanmasını beklemeye başladılar.

Tahliyeyi bekleyenler arasında yer alan HDP Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran Gazete Duvar’a yaptığı açıklamada, “Cezaevi önündeyiz, işlemlerin tamamlanmasını bekliyoruz. Leyla hanım buradan evine gidecek. Açlık grevine girerken talepleri vardı. Dolayısıyla tahliye edilmesi açlık grevinin bittiği anlamına gelmiyor. Bizim onun adına bir şey söylemek gibi bir durumumuz yok. Cezaevinden çıktıktan sonra kendisi bir açıklama yapacaktır.”

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.