Barlas: Biber ve patlıcan hizaya gelecek

Barlas: Biber ve patlıcan hizaya gelecek

Sabah yazarı Mehmet Barlas: Şu andaki önceliklerimiz arasında, herhalde bunlar yoktur.

Sabah gazetesinin başyazarı Mehmet Barlas, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın dün Sivas’ta dile getirdiği  “Domates, patlıcan, sivri biber’ diyorlar. Düşünün, bir merminin fiyatı nedir? Benim Mehmet’imin giyinip kuşanması ve teröristlere karşı verdiği bu mücadelenin bedeli nedir? Bunu düşünün” sözlerini değerlendirdi.

Barlas bugün yayınlanan “Sorunlarımız keşke sadece sivri biber ve patlıcandan ibaret olsaydı” başlıklı yazısında şunları yazdı, “Tabii ki iktidarlar ekonominin sağlığından da sorumludurlar” ifadesini kullanarak, “Belediyelerin fiyatları dengeleyecek tanzim satışlarına başlamaları için hazırlıklar yapılıyor. Yani sivri biber ve patlıcan da sonunda hizaya geleceklerdir. Ancak şu andaki önceliklerimiz arasında, herhalde bunlar yoktur. Bir F-16’nın teröristleri hedef alan bir uçuşu sırasındaki harcamalarının kaç kilo patlıcan ettiğini hesaplarsanız, ne demek istediğimi anlarsınız” diye yazdı.

YAZININ TAMAMI

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum