Bahçeli'den bayram mesajı

Bahçeli'den bayram mesajı

Bahçeli'den bayram mesajı: Yaptırımlar, ambargolar, ablukalar sonuçsuz kalacaktır.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “İnanıyorum ki, ekonomik yaptırımlar, ambargolar, ablukalar, izbe planlar, sinsi operasyonlar, algı oyunları aziz milletimizin birlik ve beraberlik şuuru karşısında sonuçsuz kalacaktır” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında, bayramların kucaklaşma dönemi, kaynaşma vesilesi, yakınlaşma vetiresi, paylaşma ve gönül alma mevsimi olduğunu belirten Bahçeli, “Türk-İslam coğrafyasında sökün eden zorbalıklara sessiz kalmayacaklarını, mazlumları bu mübarek günlerde dualarından eksik etmeyeceklerini” söyledi.  Bahçeli, şunları kaydetti: “Kaos havarilerine ve kriz elçilerine şans tanımayacağız. İnanıyorum ki, ekonomik yaptırımlar, ambargolar, ablukalar, izbe planlar, sinsi operasyonlar, algın oyunları aziz milletimizin birlik ve beraberlik şuuru karşısında sonuçsuz kalacaktır. Türkiye; sosyal dokusuyla, siyasi direnciyle, ekonomik dirayetiyle her saldırıyı püskürtecek, her kumpası dağıtacak, her karanlık senaryoyu yırtacak cesaret ve imandadır. Kurban ibadetimizi yapacağız, mükâfatımızı yalnızca Allah’tan bekleyerek kurbanlarımızı keseceğiz. Ancak vatanı kurban ettirmeyeceğiz, milleti kurban vermeyeceğiz, istiklalimizi kurbanlık yerine koydurmayacağız. Bu vesileyle aziz vatandaşlarımın, Türk-İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı yürektentebrik ediyorum. Bayram tatili münasebetiyle yollara düşen kardeşlerimizin kazadan beladan uzak bir şekilde tatillerini geçirmelerini, sevdiklerine kavuşmalarını diliyorum.” (DHA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.