Bahçeli: Satılık anketçilerden iblis bile iğrenecek duruma geldi

Bahçeli: Satılık anketçilerden iblis bile iğrenecek duruma geldi

MHP lideri Devlet Bahçeli, anket şirketlerine tepki gösterdi. "Bir dedikleri diğerini tutmuyor" diyen Bahçeli, "Satılık anketçilerden, sanıyorum iblis bile iğrenecek duruma gelmiştir" diye konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Konya’da düzenlediği toplantıda konuştu.

Anket şirketlerini eleştiren Bahçeli, “Satılık anketçilerden, sanıyorum iblis bile iğrenecek duruma gelmiştir” dedi. Ekonomik eşitsizliğin giderilmesi gerektiğini söyleyen Bahçeli, “Bir yanda emek veren, ter akıtan, helal lokması için çırpınan milyonlar, diğer yanda da milletin sırtından geçinen, sefahat içinde yaşayan küçük bir azınlık karşımızdadır” diye konuştu.

‘MHP ANKETLERE SIĞMAZ’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Konya Merkezli Bölge İstişare Toplantısı”nda partililere hitap etti.

24 Haziran seçimlerinin önemli olduğunu belirten Devlet Bahçeli, “24 seçimleri, huzur ile hüsran arasında bir tercihe sahne olacaktır. Ya beka deyip beraberliğimizi teyit edeceğiz, ya da belaya davetiye çıkarıp bozgunumuzu tescil ettireceğiz. Türk milletini zulümle pençelemenin hedefindeler” dedi.

Anket şirketlerine tepki gösteren Bahçeli, şunları söyledi:

“MHP’yi küçültmek, oy oranını düşük göstermek için tedavüle sokulan kara kampanyalar başarılı olamayacaktır. Öyle haller vardır ki, melekler bile imrenir, öyle haller vardır ki, iblis bile iğrenir. Algı ve ayak oyunlarıyla milli iradeyi çarpıtmaya, milletimizi aldatmaya heves ve tevessül eden satılık anketçilerden, sanıyorum iblis bile iğrenecek duruma gelmiştir. Bir dedikleri diğerini tutmuyor. Milliyetçi Hareket Partisi anketlere sığmaz, rakamlara girmez, yüzde hesaplarıyla anlaşılmaz. Hele hele, Türk düşmanlarının tuzağına hiç düşmez, tezgahına asla kapılmaz.”

‘BİR YANDA TER AKITANLAR, DİĞER YANDA SEFAHAT İÇİNDE YAŞAYAN AZINLIK’

Ekonomik eşitsizliğin giderilmediği gerektiğini kaydeden Bahçeli, “Bir yanda emek veren, ter akıtan, helal lokması için çırpınan milyonlar, diğer yanda da milletin sırtından geçinen, fildişi kulelerinde fikren sefalet, fiziken sefahat içinde yaşayan küçük bir azınlık ve kaymak tabaka karşımızdadır. Bu açmazın da giderilmesi şarttır. Nitekim ümit Milliyetçi Hareket Partisi’dir” diye konuştu.

‘İTTİFAKIN DURUŞUNU KISKANANLAR VAR’

AK Parti’yle yapılan Cumhur İttfakı’nın “çekemeyenler” olduğunu söyleyen Devlet Bahçeli, Elbette birlik ve beraberliğimizi çekemeyenler var. Dayanışmamızdan, Cumhur İttifakı’nın duruşundan korkan ve kıskananlar da fazla. Bozuk olunca maya, ne ar tanır, ne de haya. Bizim hayasızlarla işimiz yoktur. Türkiye düşmanlarına sonuna kadar direneceğiz. Türk ve İslam’a şaşı ve soğuk bakan kim varsa karşılarında yer alacağız” dedi.

“Edirne düşerken, tartışmalara boğulan Meşrutiyet Meclis’i gibi olamazdık” diyen Bahçeli, “‘Edirne’yi Enver alacağına Bulgar alsın’ diyen soysuz anlayışın bugünkü izdüşümündeki işbirlikçilere itibar edemez, iddialarına inanamazdık. Çünkü bekamız anormal tehditler altındaydı. Bir olmalıydık, beraber hareket etmeliydik. Saldırılar artacak, tehlikeler yoğunlaşacaktı” şeklinde konuştu.

‘MHP, KÜÇÜK HESAPLARIN PRANGA OLMASINA MÜSAADE ETMEYECEK’

MHP’nin yeni sistemin paydaşı olduğunu belirten MHP lideri Bahçeli, “MHP, nereden kaynaklanırsa kaynaklansın küçük siyasi hesapların kendi ayaklarına pranga vurmasına müsaade etmeyecektir. Hiçbir Türk milliyetçisi, hiçbir Türkiye sevdalısı buna göz yummayacaktır. Bilakis, her gün biraz daha kenetlenip, büyüyerek lider ülke yolundaki yürüyüşümüz devam edecektir” ifadelerini kullandı.

‘DİP DALGADA SÖRF YAPMAK İSTEYENLER DÖKÜLECEK’

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin seçimden sonra uygulanmaya başlanacağını hatırlatan Devlet Bahçeli, şöyle devam etti:

“Yeni hükümet sistemiyle devletteki çatlak sesler kesilecek, istikrar temin edilecektir. Milletimizin yüzü gülecek, huzur ve refah gelecektir. Kuvvetler ayrımı kalın çizgilerle güçlenecek, yasama, yürütme ve yargı arasında kör dövüşü, anlaşmazlık, gelgitler bitecektir. TBMM asli fonksiyonu icra edecektir. Hükümet seri ve etkili kararlar alacak, tıkanma, kriz ve kargaşa en aza çekilecektir. Yargı ise hem bağımsız hem de tarafsız olacaktır. 24 Haziran’ın en önemli sonucu Türkiye’nin yeni sisteme geçmesidir. Dip dalgada sörf yapacağını söyleyenler tel tel dağılacaklardır. İnce ince yıkım ve yozlaşma siyaseti yapanlar hezimetle tanışacaklardır. PKK ve FETÖ yerle yeksan edilecektir.”

‘ÇİFTİÇİNİN, BORÇ VE FAİZDEN KURTULMASI İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ’

Seçimin ardından tarım ve hayvancılık sisteminde reform yapılmadığı gerektiğini dile getiren Bahçeli, “Çiftçilerimizin ucuz girdi temini, gelirlerinin artırılması, borç ve faiz sarmalından kurtarılması konusunda çok yoğun mücadele edeceğiz. Çiftçilerimizin ve üreticilerimizin refahını yükseltip, onları yüksek bir gelişmişlik seviyesine çıkaracağız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.