Bahçeli: Şartlı ceza indiriminde ısrarlıyız

Bahçeli: Şartlı ceza indiriminde ısrarlıyız

Af tartışmalarına değinen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, tekliflerinin af olmadığını belirterek, "Şartlı indirimdir. Teklifimizin arkasındayız, ısrarlıyız. Vazgeçmek yok, geri dönüş yok. Meclis'e güveniyoruz" dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada şu başlıklar öne çıktı.

İNSANLIK MİRASI SİLİNİP, KAYBOLUYOR: Fitne demlenirken hakikat devrilmektedir. İhanet taltif görürken sadakat telin edilmektedir. Yapay zekanın geleceğine kafa yoruyorken insanlık mirasının silinip kaybolmasına hiç kimsenin ses çıkarmaması tam bir akıl tutulmasıdır. Bugün İslam toplumları akıl, ahlak, adalet ve merhametten uzaklaşarak kahredici yozlaşmanın pençesine düşmüşlerdir. Empati ve erdem damarları kurumuştur. Yerin altın zengin yerin üstü harap ve bitaptır. Kıtlıklar yolsuzluklar savaşlar cinayetler haksızlıklar hırsızlıklar iktidar kavgaları İslam toplumlarını uçurumun kenarına kadar sürüklemiştir.

TÜM OKLAR PRENSİ İŞARET EDİYOR: Var olan kör düğüm nasıl çözülecektir? Günlerdir Suudi Arabistan kökenli gazeteci Cemal Kaşıkçı’yı konuşuyoruz. Kaşıkçı uluslararası krize dönüşmüştür. Ortada bir vahşet karşımızda resmen bir cinayet vardır. Kaşıkçı alenen ve adice katledilmiştir. Cesedinin nerede olduğu belli değildir. Tüm oklar veliaht prensi işaret etmektedir.  Veliaht Prens Selman cinayetin neresindedir?”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.